51 72 16 14 • 64 41 26 29

Om os​

Fleksibilitet og hensyn

Vi omstiller os fra opgave til opgave med størst mulig fleksibilitet, så vi bedst muligt tilpasser vores arbejde til kundens arbejds- og hverdag. Det kan for eksempel i nogle situationer være en fordel, hvis opgaven løses i etaper.

Fra første penselstrøg til finish

Vores medarbejdere er alle gode til at besøge vores kunder – med respekt for, at vi er på besøg i kundens hjem eller på kundens arbejdsplads. De leverer et godt stykke arbejde, og undervejs er de gode til at kommunikere med dig som kunde. De arbejder og tænker selvstændigt, og de runder opgaven pænt af. Både når det gælder finish på selve opgaven og en grundig oprydning.

Aftalt tid og pris

Før vi går i gang med en opgave, har du som kunde modtaget et udspecificeret tilbud, hvor også de ”små priser” på de enkelte elementer i opgaven er med. Vi bestræber os desuden altid på, at opgaverne bliver løst og leveret til aftalt tid og pris.

Fokus på arbejdsmiljø

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og vores medarbejderes sikkerhed. Det skylder vi vores dygtige og loyale medarbejdere, hvoraf flere af dem har mange års ancinnitet i virksomheden. Malermester Frede Nørgård ApS har den grønne smiley fra Arbejdstilsynet – en anerkendelse af vores fokus på arbejdsmiljøet.​


billede lars redigeret

​​

Om malermester Lars Pedersen

Malermester Frede Nørgård og hans kone Marianne etablerede virksomheden i 1972. Siden 1972 har den holdt til i det nuværende værksted på Odensevej, hvor der blev bygget til i 1993.

Den nuværende indehaver Lars Pedersen overtog i 2007 det firma, hvor han startede som lærling hos Frede Nørgård i 1992.

Det var ikke helt tilfældigt, at Lars Pedersen landede i malerfaget, hvor både to onkler og en fætter har arbejdet, alle tre som selvstændige malermestre.

Lars Pedersen er født og opvokset i Middelfart, hvor han har et stort netværk. 

Han er desuden medlem af Dansk Byggeri, hvor han sidder i malersektionens bestyrelse.​

Få et uforpligtende tilbud på din næste malerprojekt​

Udfyld nedenstående formular og beskriv din opgave, således vi er 100% sikker på dine ønsker. Vi vil vende tilbage med svar hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt:​

Odensevej 173

5500 Middelfart​

CVR: 26059445

mobil-sort  51 72 16 14

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af Dansk Byggeri